Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!


Πρώτη μέρα για τη σχολική χρονιά, και στο Βελβεντό παρέστησαν ο κ. Κωνσταντόπουλος και ο κ. Λαζαριώτης. Ως αιρετοί; Ας απαντήσουν οι ίδιοι στο ερώτημα αυτό μιας και στο μυαλό το δικό μας δεν είναι οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι μας. Το έχουμε ξαναγράψει από αυτό το βήμα, ότι οι εν λόγω κύριοι και η δημοτική αρχή αναλώνονται σε επικοινωνιακά παιχνίδια. Αντί λοιπόν να απολογούνται και να ζητούν συγγνώμη, αλλά και να βρίσκουν λύση για τα (μόνο) 500 ευρώ που έλαβε το Δημοτικό Σχολείο Βελβεντού από την αρχή του έτους, αλλά και για τη διαφαινόμενη χειρότερη σχολική χρονιά μεταπολεμικά, οι ίδιοι φαίνεται να ικανοποιούνται ποζάροντας στις φωτογραφίες έξω από τα σχολικά κτίρια του Βελβεντού. Συγχαρητήρια κύριοι της δημοτικής αρχής. Η λύση στο πρόβλημα των σχολικών μονάδων είναι αυτή που επιχειρήσατε. Και εις ανώτερα.

ΥΓ: Αλήθεια, θα μας εξηγήσει κάποιος γιατί ο αγιασμός έγινε στην κεντρική είσοδο και όχι στην πίσω αυλή του Γυμνασίου-Λυκείου ως συνήθως; Μήπως για να ποζάρουν με φόντο την επιγραφή «Γυμνάσιο-Λύκειο Βελβεντού» οι υψηλοί παρευρίσκοντες; Για γέλια ή για κλάμματα; Συνέλθετε!

2 σχόλια:

  1. ειναι πολυ απλο.η νεα "δημοτικη αρχη" εφαρμοζει το σχεδιο της βιτρινας.πομπωδεις δηλωσεις περι χρεων,περι αναστολης της λειτουργιας του δημου,απαξιψσης των συνεταιρισμων κλπ.οταν περασουμε τη βιτρινα ομως και παμε στην ουσια το απολυτο κενο.500ευρω για το σχολειο,η παιδικη χαρα παρατημενη σε αθλια κατασταση,οι λακουβες στο βελβεντο αυξανονται μερα με τη μερα κλπ.οπως συνηθιζε να λεει συνεχως και ενας νυν "αιρετος" με πουρδες δε βαφονται αυγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή