Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Οι Conquistadores...

ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK ΤΟΥ ΚΑΥΣΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ "Leopoldos Ntarafliankas".

 "Ιστορική φωτογραφία από το «χορό της ειρήνης» μεταξύ των qonquistadores κατακτητών και των «Ιθαγενών» από πρώην δημοτικό διαμέρισμα.
Το «χορό» σέρνει ο αρχηγός Basilio Odyseithanero, ακολουθούν ντόπιοι Ιθαγενείς και τελευταίος ο υπαρχηγός Λέλοθ με το κωδικό όνομα «Έκρηξη αδρεναλίνης»."

(σημ. του blog: Από την φωτογραφία λείπει ο ιεραπόστολος της αποστολής Christo Libertadores. Προσπαθεί να προσηλυτίσει τους ιθαγενείς και να τους πείσει για την νέα πραγματικότητα...)

8 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝΕ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΠΛΗΡΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΚΟ ΚΑΚΑΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΑ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΟΡΕΨΟΥΝΕ ΤΟ ΧΟΡΟ ΤΙΣ ΚΛΟΤΣΙΑΣ!ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝΕ ΝΑ ΧΟΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΧΟΡΟ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ! ΠΑΝΤΟΣ Ο ΛΕΛΟΘ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΟΣ Ο ΛΙΒΑΘΙΝΟΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟ ΣΠΙΟΥΝΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαχαχαχα Λιβαθινός;;;;;;;;; "Προπονητής", σκάουτερ, μανατζερ, τηλεσχολιαστής λίγο απ'όλα και τίποτα. Όπως ο Λέλοθ δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. pantos sthn giorth twn triwn ierarxwn paei ganti to "trimeles topiko symboylio"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν προσπαθει να τους προσηλυτισει. τους επιδεικνυει καθρεφτακια παρουσιαζοντας τα ως δικαια ανταλαγματα για το χρυσο και την παραδοση τους. καποιος πρεπει να κανει τα deals

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝΕ? ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΠΡΟΤΙΝΟΥΝ ? "ΚΑΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ?"ΜΑΛΟΝ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΠΑΤΙΜΕΝΗ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ Γ...Ω ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. της Ιωάννας Παπαδημητρίου από τον ΠΡΩΙΝΟ ΛΟΓΟ
    Όσον αφορά την κατάσταση στο Δήμο Σερβίων –Βελβεντού το γεγονός ότι δεν ακούγονται έντονα παράπονα αποδεικνύει και την οργάνωση του δήμου στον αποχιονισμό. Φυσικά δεν υπάρχει το χιόνι της Κοζάνης ούτε της Εορδαίας, αλλά οι κτηνοτροφικές μονάδες σε Λιβαδερό και Καμβούνια οπωσδήποτε χρειάζονταν παρέμβαση. Καλό είναι και οι κτηνοτρόφοι να αποθηκεύουν τροφή και νερό για καμιά βδομάδα, μιας κι είναι αδύνατο να τρέχουν τα μηχανήματα δύο και τρία χιλιόμετρα εκτός των κεντρικών δρόμων για να ανοίξουν το δρόμο προς κάθε στάνη. Ο δήμαρχος Βασίλης Κωνσταντόπουλος αντιμετωπίζει ψύχραιμα την όλη κατάσταση.
    Ι.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ante re paidia den einai thema to paramelimeno velvento me to xioni peste kati

    ΑπάντησηΔιαγραφή