Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ...(2)


Ο ορισθείς ως υπεύθυνος αντιδήμαρχος για την ανάπτυξη, με χωρική αρμοδιότητα και για το Βελβεντό (ο οποίος έχει να παραβρεθεί στο γραφείο του στο Δημαρχείο Βελβεντού πάνω από 3 μήνες!), στην τοποθέτησή του στο τελευταίο Δ.Σ. Σερβίων - …Βελβεντού "κατανοεί απόλυτα" την ομόφωνη απόφαση του τοπικού συμβουλίου Σερβίων, σχετικά με το σχεδιαζόμενο Πειραματικό Αγρόκτημα από τον ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού με την υποστήριξη του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, υποτιμητικά ονομαζόμενο από τους ίδιους…ινστιτούτο ροδακινιάς! Μία απόφαση - τροχοπέδη στην αγροτική ανάπτυξη (της οποίας ορίστηκε υπεύθυνος για τον Καλλικρατικό δήμο).
Και συνεχίζει... "Δεχόμαστε επίθεση ας πούμε, έτσι, και εγώ προσωπικά από άτομα έξω (σημ. Κατοίκους των Σερβίων). Τί κάθεστε και τους χαϊδεύετε, γιατί τόσα πολλά, και ό,τι σας ζητάν τα κάνετε και συνέχεια υποχωρήσεις κάνετε...".

Να αρχίσουμε ν’ απαριθμούμε τα… «χαϊδέματα» και τις… «υποχωρήσεις» του κ. Λαζαριώτη;
Ενδεικτικά αναφέρουμε για να μην κουράζουμε, γιατί τα παραδείγματα είναι πολλά:
Ζητήθηκε αποχιονισμός ορεινού δρόμου, δεν το κάνατε (παραλίγο να προκληθεί ατύχημα) . Ζητήθηκε επικοινωνία σχετικά με τη (μη) παρεύρεσή σας την 25η Μαρτίου στο Βελβεντό, δεν το κάνατε. Αντ' αυτού παίξατε επικοινωνιακά παιχνιδάκια. Σας ζητήθηκαν στοιχεία χλωρίωσης νερού και συνεργασία ως προς την ασφάλεια του πόσιμου νερού στο Βελβεντό, δεν το κάνατε. Αντ' αυτού παίξατε ξανά επικοινωνιακά παιχνίδια με δελτία τύπου για το νερό (!!!!!).
Ό,τι σας ζητήθηκε το απορρίψατε με τον χειρότερο τρόπο και με απαράδεκτα επικοινωνιακά τερτίπια εσωτερικής κατανάλωσης.

Εν τέλει, για ποιό λόγο οριστήκατε υπεύθυνος αντιδήμαρχος για το Βελβεντό; ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ «ΧΑΙΔΕΥΤΕ», ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΙΝ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ; Μάλλον! Γιατί  καταλαβαίνουμε καθημερινά από τα λόγια και τις πράξεις σας, τις δικές σας και μιας σκληροπυρηνικής μειοψηφίας μέσα στο Δ.Σ., ποιες είναι οι απόψεις σας για το Βελβεντό και τους Βελβεντινούς.

Τελικά όμως, όπως διατείνεστε, "κάποια πράγματα έχουν και τα όριά τους"! Μην τρέφετε αυταπάτες ότι οι Βελβεντινοί μπορούν ν’ ανεχτούν για πολύ ακόμα τέτοιες καταστάσεις. Αγάδες κι αφεντικά στην περιοχή δε θέλουμε…Δε μας χρειάζονται…Τους ξαποστείλαμε ήδη από το 1912! Και δεν έχουμε καμιά διάθεση να τους επαναφέρουμε! Αν νομίζετε πως θα ασκήσετε στο Βελβεντό διοίκηση τέτοιου τύπου, είστε γελασμένοι.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ! Ζείτε εν έτει 2011!!!!

3 σχόλια:

  1. Να παραιτηθεί αμέσως ο Λαζαριώτης. Είναι άσχετος και επικίνδυνος για το Βελβεντό και την αγροτική ανάπτυξη της περιοχής..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΙΟΥΝΙΟΣ 2011

    ΔΉΜΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ-ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ

    ΔΗΜΑΡΧΟΣ αντιμοισθία 3.513,65 €

    ΑΝΙΔΗΜΑΡΧΟΣ αντιμοισθία 1.756,83 €

    ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ/Σ αντιμοισθία 1.405,46 €

    ...Μανώλη αρχίζω και ΄γω σιγά-σιγά να καταλαβαίνω το "δικιο του αγώνα μας".

    ...ακριβό το πάπλωμα ...πανάκριβος κι ο καβγάς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κωνσταντόπουλε μην διακόπτεις το παιδί, άστο να εκφραστεί ελεύθερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή