Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2011

ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ...

Επειδή η μονόπλευρη ενημέρωση καθίσταται παραπληροφόρηση, σας παραθέτουμε κάποια αποσπάσματα από το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο Σερβίων - …Βελβεντού.

Θαυμάστε την διάθεση συνεργασίας, ομοψυχίας και αλληλεγγύης που διακατέχει τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Σερβίων στο "πανηγυράκι" που έστησαν σε επίσημο Δ.Σ. κατά του Βελβεντού. Για μια επένδυση που θα ωφελήσει πολλαπλά όλη την περιοχή.
Ατέλειωτη ειρωνεία. Υποδείξεις και αλαζονεία προς μία οικονομική μονάδα τζίρου πολλών εκατομμυρίων ευρώ και άλλα πολλά που δυστυχώς ξεπερνούν τα όρια του ευτράπελου... "Το φυτώριο είναι περιουσία των Σερβιωτών και μόνο αυτοί είναι αρμόδιοι να συζητήσουν και να αποφασίσουν για τον τρόπο αξιοποίησής του..." λέει μεταξύ άλλων στο λογίδριο αυτό ο…διαβασμένος κατά τα άλλα πρόεδρος.

Και εμείς απαντάμε: ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΑΠΟ 1/1/2011;

ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ; ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΙΔΡΩΤΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΟΙ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΙ;

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ. ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΩΣ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΣΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ!

Ευχαριστούμε πάντως που καθημερινά με τα λόγια, τις πράξεις αλλά κυρίως την ανυπαρξία σας, δικαιώνετε τον αγώνα μας και τον δρόμο που επιλέξαμε!

6 σχόλια:

 1. κλασικο παραδειγμα κατακτητικης νοοτροπιας.σας θελουμε στο δημο μπας και μας ξελασπωσετε αλλα δεν προκειται να σας βοηθησουμε σ'αυτο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. http://www.anthropos.gr/search.asp?Mode=advanced&Letter=%CA

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Quiz:
  Ποιος έγραψε το λογυδριο του κ.τσιρεκα;
  1. Ο Αντι......
  2. Ο "χρησταρας"
  3. Μόνος του (χαχαχαχαχαχα)
  4. Ο Όλα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Η παρέα των σοφών της πλατείας. Αυτοί το έγραψαν. Με οικονομικές αναλύσεις του άλλου σοφού. Του "Βενιζέλου".

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ανώνυμος είπε...

  ΙΟΥΝΙΟΣ 2011 ΔΉΜΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ-ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ

  ΔΗΜΑΡΧΟΣ αντιμοισθία 3.513,65 €

  ΑΝΙΔΗΜΑΡΧΟΣ αντιμοισθία 1.756,83 €

  ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ/Σ αντιμοισθία 1.405,46 €

  ...Μανώλη αρχίζω και ΄γω σιγά-σιγά να καταλαβαίνω το "δικιο του αγώνα μας".

  ...Αν μου επιτρέπεις ομως, δεν σμαδεύφς καλά τα 3.513,65 για το 2014...αλλαξε διόπτρα οσο είναι καιρός...ακουσέμι

  ΑπάντησηΔιαγραφή